Daders overval Louis Delhaize zijn opgepakt

De drie daders die vorige week brutaal de Louis Delhaize in de Jan Bijlstraat in Aalst overvielen zijn allemaal opgepakt. De politie van Aalst heeft alle daders kunnen vatten. Dat laat het Oost-Vlaamse parket van Dendermonde weten.

De overval gebeurde vorige vrijdag in de Jan Bijlstraat. Drie mannen gingen de winkel binnen, meteen na de overval kon een eerste dader gevat worden in het stadspark van Aalst.

Enkele dagen later werd de tweede dader opgepakt, nu is ook de derde gevat. Het gaat om drie dertigers, twee uit Aalst en Ă©Ă©n uit Denderleeuw.

De daders werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter, ze blijven alle drie aangehouden. De mannen namen drank mee en enkele portefeuilles van klanten. Ze beschadigden in hun vlucht ook verschillende voertuigen.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...