Twee dagen onderhoudswerken op Merchtemsesteenweg in Meise

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert op dinsdag 29 september en woensdag 30 september onderhoudswerken uit op de Merchtemsesteenweg (N211) in Meise, tussen het kruispunt met de Linthoutstraat en het kruispunt met de Heidestraat.

De bestaande wegverharding van Merchtemsesteenweg krijgt een nieuwe toplaag asfalt en nieuwe wegmarkeringen.

Dinsdag wordt de bestaande toplaag afgefreesd en woensdag wordt de nieuwe asfaltlaag aangelegd. Deze data zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

De weg is twee dagen afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. Aan omwonenden wordt gevraagd tijdens de werkuren elders te parkeren. Het verkeer wordt dan omgeleid via Linthoutstraat, Linthoutseweg, Meusegemsestraat, Veilinglaan, Driesstraat, Verbindingsweg en Ossegemstraat.

AWV buste bij een honderdtwintigtal omwonenden een brief met informatie over deze werken. Wegen en Verkeer plaatste ook tekstkarren langs de weg die de bestuurders sinds 21 september informeerden over de hinder.