Vernieuwde kleuterblok in De Zonnebloem

De zomervakantie zit er bijna op, iedereen is goed uitgerust en heeft kunnen genieten van een mooie zomer.

Maar in basisschool De Zonnebloem in Wolvertem zat men intussen niet stil. Er werd immers hard gewerkt aan de renovatie van het kleuterblok. Door de verhuis van de kinderkribbe kwam er heel wat ruimte vrij voor het inrichten van kleuterklassen en zelfs een heuse grote speelzaal. De 5 kleuterklassen zijn nu verenigd in 1 gebouw, met een eigen speelplaats en ook een speelzaal waar er onder meer kan gespeeld worden bij slecht weer.

Zowel professionele krachten, als leerkrachten, als enkele ouders staken de handen uit de mouwen om de kleuters van basisschool De Zonnebloem een mooie kleuterblok te geven. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Op dinsdag 1 september rolt de school overigens de rode loper uit voor al haar ‘VIP-leerlingen’. “Met veel glitter en glamour starten wij het schooljaar en beloven er een echt VIP-jaar van te maken. Iedereen wordt dan ook verwacht in zijn mooiste outfit”, klinkt het.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise