Coverbands en Tomorrowland dj's op Palmfuif

Traditiegetrouw wordt er dit weekend weer een aardig feestje gebouwd op het Humbeekse voetbalveld. De jaarlijkse Palmfuif pakt ook dit jaar uit met een sterke line-up en enkele nieuwigheden.

Op vrijdag 28 augustus haalt de organisatie een oude traditie vanonder het stof en zet ze net zoals vroeger coverbands op het podium van de Palmfuif. The Norwegian Socks en The Soulutions zetten de avond in. De Classic Friday wordt daarna verder onder handen genomen door twee dj-duo’s: dj Class & Ilse Liebens (bekend van Studio Brussel) en dj Joost & dj Koenius. Tijdens deze 33ste editie schenken we voor het eerst ook cava!

Met Neon en Romeo Blanco zakken er op zaterdag 29 augustus twee Tomorrowland dj’s af naar de Humbeekse feesttent. Daarnaast staan ook Les Mecs en Lennert Wolfs achter de draaitafels. De winnaar van de dj-contest, Mattrix Lynckx, krijgt de eer om de eerste platen op te leggen.

Ook dit jaar werkt de organisatie nauw samen met de politie van Grimbergen en geldt er een drankperimeter van 1 km rond de tent. Het gebruik van alcoholhoudende dranken is verboden binnen deze straal en zo wordt de overlast minimaal gehouden.

De Palmfuif vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 in een reuzentent op het voetbalveld van Humbeek. Tickets kosten 7 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa. Op zaterdag wordt er een gratis feestbus ingelegd.

Meer info vind je op de Palmfuif Facebookpagina of op www.palmfuif.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise