Auto op dak in voortuin

Een auto is op zijn dak in de tuin van Maaike De Boeck en haar gezin beland in de Mechelsesteenweg in Vilvoorde. Op het moment van het ongeval was er niemand in de tuin. De Mercedes van het gezin werd wel geraakt door de gecrashte auto en liep veel schade op.

“Blijkbaar stond de auto van het slachtoffer in de rij voor onze deur toen een bestelwagen met zware aanhangwagen hem aantikte”, getuigt Maaike.

“De auto ging over de stoeprand en knalde tegen onze tuinmuur aan. Hierdoor tolde hij en ging hij over de kop. Gelukkig waren mijn man en ons kindje niet in de tuin. Onze auto staat wel tegen onze gevel geparkeerd. De CitroĂ«n vernielde niet alleen het muurtje, maar beschadigde ook de voorkant van de Mercedes.”

De man die in de tuin terechtkwam, raakte lichtgewond bij het ongeval. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging, maar kon op eigen houtje in de ziekenwagen plaatsnemen. De bestuurder van de bestelwagen raakte niet gewond. Hij was wel erg geschrokken na het voorval.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise