Meise heeft nieuw logo

De gemeente Meise heeft een nieuw logo laten ontwikkelen om de identiteit te benadrukken en de herkenbaarheid te vergroten. ‘Het nieuwe logo is het vertrekpunt voor de vernieuwde communicatie voor het gemeentebestuur van Meise’, legt schepen van Communicatie Sonja Becq (CD&V) uit.

‘De M in het logo vormt twee halve groene cirkels en verwijst naar onze deelgemeentes Meise en Wolvertem, die samen met de andere deelgemeenten één geheel vormen. Daarnaast beelden ze ook de groene rand uit.’

‘Meise is veel meer dan een slaapgemeente aan de rand van de stad. Het is een gemeente waar het goed is om wonen, maar nog zoveel meer: met de Plantentuin, de verschillende dorpen, ons cultureel erfgoed, groen, talrijke culturele en sportieve activiteiten en zeer goede bereikbaarheid is het er meer dan gewoon.’

Op basis van het logo wordt nu een huisstijl ontwikkeld voor de diverse vormen van gemeentelijke communicatie. Het logo is ook een eerste stap naar een nieuwe gemeentelijke website.

‘De website, die volgens planning in mei 2015 online zal gaan, zal ook over een elektronisch loket beschikken. Op die manier zullen Meisenaren heel wat administratie van thuis uit kunnen regelen.’

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise