Martine (52) finaliste in verkiezing Miss Deluxe

Martine Vanesch (52) uit Meise heeft het tot finaliste geschopt van de prestigieuze verkiezing ‘Miss De Luxe’.

Ik ben er terecht fier op dat ik als oudste finaliste mag aantonen dat ook rijpere dames nog wat in hun mars hebben’, zegt Martine, die werkt als reisagente. ‘Miss De Luxe’ verlegt volgens haar de grenzen van de klassieke missverkiezingen.

‘Gehuwd zijn, kinderen hebben, een maatje meer of net wat kleiner: het kan allemaal. Ik ben trots op mijn twee kinderen en mijn vriend Marc. Zij steunen mij bij deze Miss De Luxe verkiezing en zijn op hun beurt trots op hun mama en vriendin die dit nog aandurft.’

‘Maar bovenal wil ik de aandacht trekken op het goede doel dat door de organisatoren wordt gesteund: ‘Make a Wish’. Zij vervullen de hartewens van kinderen met een levensbedreigende ziekte.’

Stemmen op Martine kan via www.missitems.be. De finale van Miss De Luxe vindt plaats in Schelle op 22 november.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise