Nieuw toeristisch bord voor Pajottenland

De Lennikse burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger Irina De Knop (Open VLD), is tevreden met het nieuwe toeristische bord voor het Pajottenland.

‘Ik ben blij dat er naast de toeristische borden van de Groene Gordel ook een extra bord komt voor het Pajottenland, al mocht de naam van onze bekende streek wel iets prominenter worden weergegeven’, stelt De Knop.

‘Na mijn herhaaldelijk aandringen in het Vlaams parlement, heeft de minister de benaming ‘Pajottenland’ uiteindelijk behouden. Een meer dan terechte beslissing, want niet alleen is het Pajottenland ’s lands derde bekendste streek, het is ook een sterk merk waar de inwoners zich graag mee identificeren.’

‘Met het trekpaard en het Kasteel van Gaasbeek krijgt het toeristisch bord twee typische en knappe symbolen voor onze streek. Het Kasteel van Gaasbeek in Lennik is immers de toeristische trekpleister van de streek.’