Herne organiseert opnieuw groepsaankoop stookolie voor inwoners

Voor de tweede keer organiseert de gemeente Herne een gezamenlijke groepsaankoop stookolie voor haar inwoners. Met die groepsaankoop onderneemt de gemeente actie om de stijgende prijzen te drukken voor alle inwoners die zich verwarmen met stookolie. De levering gebeurt tussen 18 april en 2 mei. Het lokaal bestuur Herne beslist om enkel gasolie-diesel (extra) te bestellen, een brandstof van hogere kwaliteit. De gemeente zal na sluiting van de inschrijvingen aan de deelnemende stookolieleveranciers hun beste prijs vragen voor het besteld totaal aantal liter. De leverancier met beste prijs krijgt de opdracht.

Elke inwoner van Herne kan zich ten laatste op 5 april om 12 uur inschrijven, door het bestelformulier af te geven aan het onthaal van de dienst welzijn of het ingescand door te mailen naar welzijn@herne.be. Dat formulier en alle verdere informatie kan je vinden op de website van de gemeente.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws