Zorg voor jezelf tijdens Verwendag van de bib

Oktober staat voor zelfzorg en ontspanning in de bibliotheek van Grimbergen. Volwassen bezoekers kunnen zich op zaterdag 14 oktober in de watten laten leggen tijdens de jaarlijkse Verwendag.

Bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje én deelnemen aan verschillende workshops. Zo zorgt Atelier Fie voor een initiatie oorbellen maken van polymeerklei en kunnen klanten zelf een dagcrème creëren met Marion Maakt. Inschrijven is verplicht en kan via de website van de bibliotheek. Vanaf 12 uur worden er heerlijke slaatjes voorzien door Jarheads, met – naast mogelijkheden met vlees en vis – ook een vegetarische optie. Een doorlopende fotoquiz zorgt voor een ludieke toets én een kans op een mooie prijs.

“Activiteiten zoals de Verwendag zijn er in de eerste plaats om de bibliotheekbezoekers van Grimbergen te bedanken voor hun jarenlange trouw”, aldus cultuurschepen Philip Roosen (N-VA). “Met een thema als zelfzorg hopen we bovendien te benadrukken dat het oké is om af en toe de pauzeknop in te drukken.”

Op zaterdag 14 oktober van 10 tot 16 uur kan je gratis terecht in de bib. Alle info en inschrijven via https://grimbergen.bibliotheek.be/agenda/verwendag-2023

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise