Wegverzakking aan Emmerechtsplein wordt hersteld

In Strombeek-Bever wordt momenteel de verzakking in de Rodepoortstraat ter hoogte van het Lt. Louis Emmerechtsplein hersteld.

De verzakking is gelegen in de rijbaan. Het verkeer zal ter hoogte van de werfzone geregeld worden aan de hand van een voorrangsregeling. Het Emmerechtsplein wordt afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de Rodepoortstraat. Er wordt beperkt éénrichtingsverkeer ingesteld op het Emmerechtsplein rijdende richting de Koningslosesteenweg. Het is de bedoeling dat bestuurders het Emmerechtsplein oprijden via de Koningslosesteenweg en dan links langs de parkeerplaatsen wegrijden via de Koningslosesteenweg langs de rijbaan (niet parking). Zo maken ze een lus en worden conflicten vookromen. Een parkeerverbod wordt ingesteld langs weerszijden op het Lt. Louis Emmerechtsplein tussen de Rodepoortstraat en de Koningslosesteenweg. De werken zullen duren tot 30 juni.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise