Politie en parket zoeken daders van diefstal met geweld

De politie heeft op vraag van het parket van Halle-Vilvoorde een opsporingsbericht verspreid voor de twee daders die op 7 augustus een diefstal met geweld hebben gepleegd op de Antwerpselaan in Strombeek-Bever.

De feiten deden zich voor omstreeks 17.40 uur. Een jongeman wandelde van de tramhalte Esplanade in de Meiseselaan in Brussel naar zijn woning in de Oude Mechelsestraat in Grimbergen. Ter hoogte van de carpoolparking op de Antwerpselaan vielen twee onbekende mannen hem langs achter aan. Hij werd in het gezicht en op de schouder geslagen en bedreigd met een mes.

Uiteindelijk kon het slachtoffer een auto doen stoppen en om hulp vragen, waarop de mannen wegliepen in de richting van de appartementen aan het begin van de Nieuwelaan. De eerste verdachte is struis gebouwd en droeg op het ogenblik van de feiten een donkere sweater met kap, een lichtkleurige broek en witte schoenen. Verdachte twee is normaal gebouwd en droeg op het ogenblik van de feiten een zwarte broek, een witte sweater en donkere schoenen. Ze spraken beiden Frans.

Wie deze personen herkent of meer informatie heeft over dit feit, wordt gevraagd om contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800/30.30.0 of opsporingen@police.belgium.eu.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise