Gemeente roept inwoners op om mee te doen aan ‘World Cleanup Day’

De gemeente Grimbergen roept opnieuw haar inwoners op om deel te nemen aan haar zwerfvuilactie op 18 september.

Schepen van leefmilieu Yves Verberck licht toe: “Ook dit jaar viel onze jaarlijkse lenteschoonmaak in het water door het coronavirus. Toch willen we, traditiegetrouw, het goede voorbeeld geven en de strijd tegen zwerfvuil aangaan door deel te nemen aan de ‘World Cleanup Day’.” Er wordt opgeruimd van 13u30 tot 15u30. De gemeente zorgt voor het nodige materiaal op de 5 vertrekpunten (Parking Prinsenbos, ingang Cultuurcentrum, Verbindingsweg (Borcht), kerk Humbeek en Verbrande Brug).

Inschrijven is verplicht via de gemeentelijke website vóór 16 september. Uit veiligheidsoverwegingen wordt dit jaar nog geen bedankingsreceptie georganiseerd in de raadzaal, maar wel een verrassing voorzien voor alle deelnemers na afloop van de actie.

Meer info: dienst omgevingsbeleid: 02 260 13 37 of omgevingsbeleid@grimbergen.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise