CC Strombeek pikt draad op na corona en start ticketverkoop nieuw seizoen

CC Strombeek start vandaag de ticketverkoop voor het nieuwe seizoen op. “Met volle goesting nemen we de draad graag weer op waar we hem noodgedwongen moesten laten liggen”, klinkt het enthousiast.

“We pikken de draad op waar we hem enkele maanden geleden noodgedwongen moesten laten vallen. Met een aantal voorstellingen uit het uitgeveegde vorige seizoen, maar vooral veel nieuw werk. In huis, op locatie, bij de buren of wat verder. Op onverwachte plekken, maar natuurlijk ook in onze vertrouwde schouwburg.”

“Aftrappen doen we met het zinnenprikkelende ‘BALSAM’, een culinair concert van van Laika en Zefiro Torna. Niet in de schouwburg, maar in de nieuwe zaal Den Douwe op de voormalige Douwe Egbertssite. Maar ook met ‘Wunderkammer’, een gloednieuw tweedaags festival van wonderbaarlijke ontdekkingen, op alle mogelijke plekken in ons huis.”

In september is de exporuimte traditiegetrouw voorbehouden voor Kunstkring Strombeek. “Daarnaast presenteren we in de Passage, Studio S en Kabinet 3 tentoonstellingen rond tekenkunst naar aanleiding van de ‘Brussels Drawing Week’ met werk van Nel Martens, Obi Okigbo en An Roovers.”

In het najaar is het uitkijken naar de inhuldiging van een nieuw werk in het Prinsenbos, maar zeker ook naar de solotentoonstellingen Michael Dean en Hadassa Ngamba. Cinema S is dan weer de wekelijkse afspraak voor film op groot scherm.

Voor families wordt dit jaar niet het bos, maar het hele centrum op stelten gezet in hartje Grimbergen. Maar er zijn ook voorstellingen in de schouwburg voor heel jong (vanaf 6 maand) met Theater De Spiegel tot iets minder jong.

In het najaar kijken we uit naar de inhuldiging van een nieuw werk in het Prinsenbos, maar zeker ook naar de solotentoonstellingen Michael Dean en Hadassa Ngamba.

Muziek, theater, dans en comedy zijn er in de schouwburg, maar uiteraard ook in de prachtige abdijkerk, het wonderschone Eldorado, bij de collega’s van Westrand. Belpop Bonanza, Xander De Rycke, De Mens, Noémie Wolfs, Willy Sommers en Bart Cannaerts zijn maar een paar van de klinkende namen die je er op het podium mag verwachten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise