Kort Dilbeek: Vanaf 27 augustus start Viabuild met wegeniswerken in Herdebeekstraat

Als eerste wordt gestart met het affrezen van de huidige asfaltverharding en voorbereidende werken. Deze starten vanaf 27 augustus en zullen twee weekdagen in beslag nemen. Tijdens de freeswerken is de straat tijdelijk ontoegankelijk. Nadien blijft de straat toegankelijk voor plaatselijk verkeer mits aangepaste snelheid. De aanleg van de nieuwe toplaag asfalt is voorzien op 30 en 31 augustus. Tijdens de dag van asfaltering is de straat ontoegankelijk voor alle voertuigen. De volgende ochtend, na afkoeling van het asfalt, is de straat opnieuw toegankelijk.

De werken zullen enige hinder met zich meebrengen en zijn sterk weersafhankelijk. De exacte data voor aanleg van het asfalt kunnen daarom wijzigingen.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws