Gemeenteraadsvoorzitter in coma na corona-besmetting

De Grimbergse gemeenteraadsvoorzitter Chantal Lauwers – tevens voorzitter van meerderheidspartij Vernieuwing – ligt in coma als gevolg van een Covid-19-besmetting.

“Zij begeleidde haar moeder bij een chemokuur en beiden raakten besmet met covid”, vertelt schepen en partijgenoot Bart Laeremans. “Haar moeder overleed vorige week aan deze besmetting en kon nog niet begraven worden. Zijzelf werd steeds zieker en diende eveneens opgenomen te worden. Dinsdag moest ze naar Intensieve Zorgen en woensdag werd ze in coma gebracht voor een periode van minstens een week, maar het kan ook zes weken zijn.”

“Dit is een erg pijnlijke situatie voor haar man en haar twee kinderen. We hopen vanzelfsprekend allemaal dat Chantal spoedig en integraal herstelt van deze afschuwelijke ziekte. Chantal heeft altijd een goede gezondheid gehad en is een vechter. Ze is alvast in de beste handen, bij de dokters van Sint-Maarten in Mechelen.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise