44 pv’s uitgedeeld bij trouwpartij aan gemeentehuis

De politie van Grimbergen heeft afgelopen zaterdag 44 pv’s uitgedeeld aan familie en vrienden die aan het gemeentehuis van Grimbergen een pas getrouwd koppel stonden op te wachten.

Het koppeltje mocht samen met veertien gasten naar binnen in het gemeentehuis en werd er getrouwd. Eens alle plechtigheden voltrokken waren, trok het gezelschap naar buiten. Daar was inmiddels ook familie en vrienden van het koppel opgedaagd. Het ging om een groep van zo’n veertig tot vijftig mensen. Vermoedelijk na oproepen van buurtbewoners kwam de politie ter plaatse. Met een combi werd de toegang afgesloten zodat niemand kon wegrijden. In totaal werden er liefst 44 pv’s opgesteld.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...