Coronaveilig najaarsprogramma in CC Strombeek

Sinds vorige maand kan je opnieuw in Cultuurcentrum Strombeek terecht voor een coronaveilig, maar vooral ook fris, inspirerend en spannend najaarsprogramma. “Sommigen zeggen dat we ermee zullen moeten leven dat alles onzeker is. Maar wanneer niets zeker is, is alles mogelijk”, aldus directeur Wim Meert.

Cc Strombeek wil opnieuw op een veilige manier live cultuur aanbieden. “Wij zijn er terug om ons publiek nieuwe inzichten, maar bovenal nieuw perspectief te geven. Wij willen mensen weer coronaproof samenbrengen. En dat kunnen we. Ons team is 100 procent klaar om de mensen een hernieuwde cultuurbeleving aan te bieden.”

Zopas werd de theatertechnische uitrusting op het podium nog volledig vervangen en geautomatiseerd. Vanaf oktober is de gerenoveerde schouwburg opnieuw dé centrale plek voor voorstellingen in ons huis. Je kan nu al tickets voor de najaarsprogrammatie van Cultuurcentrum Strombeek kopen. “Ook dit seizoen verwelkomen we zowel grote, gevestigde namen als nieuw, verrassend talent. Daarnaast bieden we een verfrissend en eigentijds educatief programma.” Je vindt het volledige programma terug op www.ccstrombeek.be en in de nieuwe cultuurgids, die je kan afhalen in het onthaal van Cc Strombeek.

Omdat Cc Strombeek hoopvol uitkijkt naar verdere evoluties en mogelijkheden, beperkt het zich voorlopig tot de geplande activiteiten van het najaar. Via hun website, sociale media en nieuwsbrieven houdt het cultuurcentrum haar publiek op de hoogte van aanvullingen op het programma. Indien het Cc toch te maken zou krijgen met annulaties, worden tickets snel terugbetaald.

Sinds dit seizoen kan je voor 10 euro een ‘Vriendenpas’ van Cc Strombeek kopen. “Daarmee hoef je je niet zoals bij een abonnement meteen te engageren voor een bepaald aantal voorstellingen”, legt Meert uit. “Een grote investering aan het begin van het cultuurseizoen is dus niet langer nodig om van een aanzienlijke korting te genieten op alle podium- en filmvoorstellingen.” Je kan op eender welk moment een ticket kopen aan een enorm voordelige prijs. En dat het hele seizoen lang.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise