Opnieuw asbest aanbieden op recyclagepark

Voortaan kan je terug asbest binnenbrengen op het recyclagepark van Grimbergen (Humbeeksesteenweg). Hou wel rekening met de veiligheidsvoorwaarden.

Met de coronamaatregelen was het binnenbrengen van asbest op het recyclagepark tijdelijk niet mogelijk. Met de verspoeling van een aantal maatregelen zijn aangepaste veiligheidsmaatregelen getroffen en mag weer asbest binnengebracht worden op het recyclagepark van Grimbergen.

Denk er wel aan dat sinds 10 juli elke bezoeker van het recyclagepark verplicht een mondmasker moet dragen. Het recyclagepark is enkel open op afspraak. Maak een afspraak via de online-tool: https://grimbergen.mijnrecyclagepark.be

Asbest moet goed verpakt worden. Gebruik een plastieken verpakking die aangepast is aan de grootte van de stukken asbest, dubbel ingepakt en goed toegeplakt of toegebonden. Zo vermijdt u stofvorming en breuken tijdens het transport. De tarieven kan u vinden op de website van Grimbergen: https://www.grimbergen.be/afval-recyclageparken-online-reserveren.html

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise