Nieuwe magazine ‘Grimbergen zomert’ wordt huis-aan-huis bedeeld

Deze zomer valt er ondanks corona toch heel wat te beleven in Grimbergen. Je kan het ontdekken in het nieuwe zomermagazine ‘Grimbergen zomert’. Deze week krijgen alle Grimbergenaren een exemplaar in de bus.

“Met ons zomermagazine willen we onze inwoners op weg zetten om in Grimbergen van een fijne zomer te genieten. In het magazine krijg je een overzicht van tal van aanraders, leuke activiteiten, fiets- en wandelroutes en verborgen plekjes. Zo kan je optimaal genieten van Grimbergen vakantieland”, vertelt schepen van communicatie Philip Roosen (N-VA). “Door de coronasituatie hebben we het infomagazine een tijdje in “quarantaine “ moeten zetten doordat heel wat activiteiten niet konden plaatsvinden. Een zomermagazine in een frisse lay-out leek ons een mooi alternatief.”

Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid. De digitale versie van ‘Grimbergen zomert’ kan je ook op de gemeentelijke website raadplegen. https://www.grimbergen.be/infomagazine-infomagazine-meest-recente-nummers-1.html

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise