Politie rolt cannabisplantage op

 

De politie heeft in de Groenstraat in Beigem een drugsplantage opgerold. Op aangeven van een aantal buurtbewoners die vertelden dat er ‘rare dingen’ gebeurden werd het pand al een tijdje in de gaten gehouden. Twee Nederlanders werden uiteindelijk bij de lurven gevat. Bij de inval stootte de politie op professioneel materiaal om een plantage te runnen. Planten zelf werden niet meer aangetroffen. Die waren al ‘geplukt’. De Civiele Bescherming kwam ter plekke om de volledige installatie op te ruimen. De zaak is momenteel nog volop in onderzoek. Het is al de tweede keer op korte tijd dat de politie op aangeven van een aantal ‘wakkere buren’ een cannabisplantage kan oprollen. Zowat een maand terug gebeurde dat nog op de Brusselsesteenweg in Grimbergen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise