Wandel mee voor ALS Liga

Nicole Verhasselt uit de August De Boeckstraat is een bijzondere vrouw. Nadat zij met ALS (een ongeneesbare spierziekte) werd geconfronteerd, wil ze zich inzetten voor iedereen die hetzelfde lot moet doorstaan. In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel organiseert het Team Steun Nicole op zondag 4 november een wandeldag waarvan de opbrengst volledig naar de ALS Liga, de organisatie die zoveel doet voor ALS patiënten.

Je kan vanaf 9 uur (tot 13 uur) van start gaan in café Ossel Star aan de kerk in Ossel. Je kan kiezen tussen 4 km (toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens) en 9 km (exclusieve doorgang domein Van Hagen) . Deelnameprijs: 8 euro (volwassenen) & 2 euro (kinderen -12 jaar). Inbegrepen: 1 opwarmertje onderweg, 1 consumptie bij aankomst en een verrassingspakket. Er is een eetkraam aanwezig zodat je zelf niet voor het nodige proviand moet zorgen. Meer info: steun-nicole@hotmail.com


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...