Wandel mee voor ALS Liga

Nicole Verhasselt uit de August De Boeckstraat is een bijzondere vrouw. Nadat zij met ALS (een ongeneesbare spierziekte) werd geconfronteerd, wil ze zich inzetten voor iedereen die hetzelfde lot moet doorstaan. In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel organiseert het Team Steun Nicole op zondag 4 november een wandeldag waarvan de opbrengst volledig naar de ALS Liga, de organisatie die zoveel doet voor ALS patiënten.

Je kan vanaf 9 uur (tot 13 uur) van start gaan in café Ossel Star aan de kerk in Ossel. Je kan kiezen tussen 4 km (toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens) en 9 km (exclusieve doorgang domein Van Hagen) . Deelnameprijs: 8 euro (volwassenen) & 2 euro (kinderen -12 jaar). Inbegrepen: 1 opwarmertje onderweg, 1 consumptie bij aankomst en een verrassingspakket. Er is een eetkraam aanwezig zodat je zelf niet voor het nodige proviand moet zorgen. Meer info: steun-nicole@hotmail.com

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk