Chiro klaar voor 36ste Palmfuif

 

De Palmfuif, de traditionele feestelijke afsluiter van de zomer voor jong en oud uit de regio, is op 24 en 25 augustus aan zijn 36ste editie toe. Op vrijdag 24 augustus start het feestweekend van de Chirojongens en -meisjes opnieuw met het Palm pop- upcafé. Het fuifterrein krijgt een zomerse tuin met loungezetels, cocktailbar en foodtruck en de nodige beats. Daarna volgt een mix van live bands en dj’s. Zaterdagmiddag zijn de kinderen opnieuw welkom. Dit jaar kunnen ze zich van 14 tot 17 uur als gekke clowns en circusacrobaten uitleven in de Palmfuif-circustent.

Op zaterdag 25 augustus komen opnieuw enkele toppers naar de Palmfuiftent: Dimaro en 5napback zijn twee dj’s die onlangs nog het podium van Tomorrowland mochten bestijgen. De avond wordt op gang getrapt door D-Pack, de winnaar van de jaarlijkse dj-contest. Parking en feestbus zijn voorzien. Meer info op palmfuif.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise