Veldkant drie dagen aan het feest

 

De inwoners van de wijk Veldkant vieren tot en met 16 juli hun jaarlijkse volkskermis. Gisteravond werd de toon meteen gezet met een live-optreden van Ruth McKenny.

Zaterdag start om 14u met een rommelmarkt. Nadien is er gratis kinderanimatie met de gemeentelijke Playmobiel en de 11de editie van de Veldkantjogging in het Lintbos. ‘s Avonds is het vanaf 21 uur de beurt aan coverband Magnet Party om voor de nodige ambiance te zorgen. De ‘Nacht van de Veldkant’ gaat nadien door tot 3 uur met verschillende DJ’s in samenwerking met Jeugdhuis Rafiki. Zondag is er ‘s ochtends vanaf 9 uur het vertrek van de oldtimerrondrit voor tractoren en in de namiddag de oldtimershow. Maandag sluit de kermis af met ‘s ochtends de jaarmarkt en de schieting op de liggende wip. Zowel zondag als maandag kan iedereen in de feesttent genieten van mosselen of barbecue.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise