41ste varkensmarkt sluit Kanaalfeesten af

 

De laatste dag van de Kanaalfeesten werd maandag afgesloten met de 41ste editie van de ‘varkensmarkt’ – zeg maar jaarmarkt –, prijskampen voor het Brabants trekpaard en een vernieuwde koopjesmarkt. Het warme zomerweer zorgde er dan ook voor dat heel wat volk naar de omgeving van de brug afzakte. ‘s Middags zorgde de traditionele varkenspootworp en de gemeentelijke verkoop van fietsen en motoren voor het nodige vertier. Voor de kinderen was er heel wat animatie en ook de wielerliefhebbers kwamen aan hun trekken op het afgesloten parcours aan de feesttent. De Kanaalfeesten, die in het teken stonden van 50 jaar kanaalbrug werden afgesloten met muziek door Lech Boy en DJ Pietie én de WK-match van de Rode Duivels op groot scherm.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise