Klanten 's Gravenmolen even vast door modderstroom

Het zware noodweer van donderdagavond heeft ook in Grimbergen voor heel wat overlast gezorgd. Heel wat straten stonden blank en kelders liepen onder.

Bruno Spaens van restaurant ‘s Gravenmolen zat tijdens de zware onweersbuien met zijn 45 klanten zelfs gewoonweg even ‘vast’. Het water en vooral de modder stroomde van de velden en zette alle ‘ontsnappingswegen’ blank. “De rioolslikkers konden die hoeveelheden niet aan en uit de buizen van Aquafin spoot het water gewoon uit. De Hof Ter Weerdestraat, die op ons restaurant uitgeeft was één grote rivier. Al dat water kwam samen in de ‘s Gravenmolenstraat. En dan is de Maalbeek zelf nog niet eens overstroomd.”

De politie zette de straten af. De gasten moesten dus noodgedwongen een tijdje wachten tot het water was weggetrokken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise