Bevraging naar ruimtebehoefte bedrijven

 

De gemeente gaat bij een heel aantal Grimbergse bedrijven informeren naar hun ruimtebehoefte. “Deze bevraging past in een studie die zou kunnen leiden tot de ontwikkeling van een nieuwe KMO-zone voor lokale startende bedrijven”, zegt schepen Kevin Vleminckx (Onafh.) “Bedrijven uit Grimbergen die op hun huidige locatie onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden hebben of zonevreemd gelegen zijn, willen we op die manier een kans bieden op verdere ontwikkeling. Zo willen we voorkomen dat nieuwe of goed draaiende bedrijven wegtrekken uit Grimbergen.”

Na deze eerste bevraging zal er een groter onderzoek opgestart worden in samenwerking met Haviland en InterLeuven waarbij de bedrijven die zich kenbaar hebben gemaakt, dieper zullen worden bevraagd. Geïnteresseerde bedrijven kunnen voor 31 januari contact opnemen met de ambtenaar voor lokale economie: Katrien Van Aken, katrien.vanaken@grimbergen.be, 02/260.12.92.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!