Supportersclub Blauw-Wit klaar voor 19de brocante

 

Supportersclub Blauw-Wit van KSC Grimbergen organiseert zondag 20 augustus voor de 19de keer haar intussen vermaarde brocante op de terreinen van het recreatief vliegveld. “Het succes is nu al verzekerd want de 250 standplaatsen zijn al een tijdje gereserveerd. De meeste zijn afkomstig uit Grimbergen”, zegt voorzitter Chris Selleslagh. “Voor de bezoekers is er op de terreinen van het vliegveld parking voor ruim 1.000 wagens voorzien. Een en ander zal daar in goede banen geleid worden door de scouts. Ook dit jaar is er de medewerking van de kringloopwinkel uit Vilvoorde. Vanaf 13 uur zullen zij zich aan de ingang van de brocante met een aantal wagens opstellen om onverkochte bruikbare tweedehandsspullen in ontvangst te nemen en ze later een nieuwe bestemming te geven.” De brocante vindt plaats vanaf zonsopgang tot 16 uur op het vliegveld van Grimbergen. Er worden opnieuw duizenden bezoekers verwacht. Met de opbrengsten steunt de supportersclub onder meer de jeugdwerking van KSC Grimbergen en andere lokale goede doelen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise