Palmfuif sluit feestzomer af

 

De Palmfuif, de traditionele feestelijke afsluiter van de zomer voor de jongeren uit de regio, komt er dit weekend weer aan. Ook dit jaar zetten de chiromeisjes en -jongens van Humbeek alles op alles om er een spetterende editie van te maken. “Op vrijdag 26 augustus pakken we uit met een nieuw concept: het Palm pop-up café”, zegt Tina Vervloessem. “Het fuifterrein krijgt een zomerse tuin met loungezetels, cocktailbar en foodtruck. Je kan er genieten van een frisse aperitief gemaakt met de beste biersoorten en bijpassende kleine gerechten. Net zoals vorig jaar kiezen we daarna voor een mix van live bands en dj’s.”

Op zaterdag 27 augustus komen zoals de voorbije jaren enkele toppers naar de Palmfuiftent. “Met Double Pleasure, DJ Makasi, DJ Liciou en Maori halen we de beste dj’s van het moment naar Humbeek. De avond wordt op gang getrapt door Del Campo, de winnaar van onze dj-contest.” Tickets kosten 7 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa. www.palmfuif.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise