Stroomonderbreking in centrum Grimbergen

Komende maandag 25 april voert Eandis in de Prinsenstraat in het centrum van Grimbergen werken uit. Naar aanleiding van die werken zal de stroomtoevoer een tijdlang afgeschakeld worden. Op welke tijdstippen en hoe lang precies is nog niet duidelijk.

De gemeente neemt waar het kan haar voorzorgen, maar waarschuwt bezoekers dat er hinder bij de dienstverlening zal zijn. Zeker aan de loketten van de diensten Bevolking en Burgerlijke Stand en Leefmilieu en Ruimtelijke Ordening waarbij toegang tot het computernetwerk noodzakelijk is, zal de dienstverlening niet gegarandeerd kunnen worden.

Personen die naar het gemeentehuis moeten komen, worden verzocht hun bezoek te verplaatsen naar een ander tijdstip. Ook in de gemeentewinkel zullen niet alle diensten aangeboden kunnen worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise