Café Ad Fundum opnamelocatie prestigieuze BBC-reeks

CafĂ© Ad Fundum op de Lagesteenweg in Grimbergen was vrijdag opnamelocatie voor de BBC-serie ‘The Missing’. Daarin spelen ook Vlaamse acteurs mee.

De opnames van het tweede seizoen zijn al een tijdje geleden van start gegaan in ons land. Naast de internationale acteurs Tchéky Karyo, David Morrissey en Keely Hawes behoren ook Vlaamse bekende koppen als Filip Peeters, Marc Van Eeghem en Anemone Valcke tot de cast.

Uitbater Dimitri Thoelen werkte maar al te graag mee.

“Ik weet zelf niet hoe ze bij mij zijn terechtgekomen”, vertelt hij. “Ik liep hier in het begin van de week toevallig buiten toen een zogenaamde ‘location-hunter’ passeerde. Ze moesten blijkbaar nog een cafĂ©scĂšne opnemen. Uiteraard is dit iets wat ik met plezier toelaat. Voor een keer gaat het cafĂ© maar wat later open. Helaas ben ik wel niet gevraagd als figurant (lacht).”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise