Jong CD&V schenkt koffie voor het goede doel

Jong CD&V Grimbergen organiseerde gisteren voor het tweede jaar op rij een koffie-moment op de zondagse markt van Grimbergen voor het goede doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar de afgebrande lokalen van de Chirojongens Humbeek.

“We willen van deze actie een jaarlijkse gewoonte maken”, legt Shari Heijens, voorzitster van Jong CD&V uit. “Vorig jaar konden we iets meer dan 350 euro schenken aan Rwandees schooltje. Dit jaar zal zoeken we het wat dichter bij huis en gaat de opbrengst integraal naar de Chirolokalen van Humbeek die vorige maand zijn afgebrand. Ik heb zelf 18 jaar lang bij de scouts gezeten en kan mij dus als geen ander voorstellen dat dit toch wel een regelrechte ramp is voor een jeugdvereniging. Het leek mij dan ook de ideale moment om ons steentje bij te dragen.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise