Groen verwent pendelaars met koffiekoeken

Groen heeft in Strombeek-Bever actie gevoerd voor een betere mobiliteit tussen de Vlaamse Rand en Brussel. Aan de bushaltes van de Lijn deelden lyers en koffiekoeken uit aan busreizigers en fietsers.

“Op deze manier willen we hen bedanken. De Vlaamse regering maakt het hen met de vele besparingen op openbaar vervoer niet gemakkelijk. Nochtans kunnen de files enkel verminderen als meer mensen kiezen voor het openbaar vervoer, de fiets of autodelen” aldus Joris Robberechts van Groen Grimbergen.

Groen pleit voor de versnelde uitvoering van de vier tramlijnen in Vlaams-Brabant, voor de onmiddellijke activering van de bestaande treininfrastructuur richting Leuven, Mechelen en Halle (GEN), voor het scheiden van het lokale en het doorgaande verkeer op de bestaande Brusselse Ring zonder deze te verbreden en voor een betere afstemming van het openbaar vervoer.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise