Asfalteringswerken op Grimbergsesteenweg en Brouwerijstraat

Op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober worden er asfalteringswerken uitgevoerd in de Grimbergsesteenweg – gedeelte tussen de Tram- en de Meisestraat – en in de Brouwerijstraat.

Ten gevolge van deze werken moeten deze straten afgesloten worden voor het verkeer. Door deze werken moeten de bussen van De Lijn een andere route volgen waardoor bepaalde haltes niet bediend worden gedurende twee dagen.

Op lijn 230 richting Brussel worden de haltes Alexianen, Haneveld, Station en Kerk niet bediend. In de richting van Humbeek worden enkel de haltes Kerk en Station niet bediend. Op lijnen 231 en 232 worden de haltes Pierebad, Station en Kerk niet bediend.

De busroutes worden omgeleid via de Koningslosesteenweg. Om de bussen een vlotte doorgang te verzekeren, wordt er hier een tijdelijk parkeerverbod ingesteld.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise