Rina is 'Senior van het jaar'

De Grimbergse Seniorenraad heeft Rina Vandenhoute (68) gehuldigd als ‘Senior van het Jaar’. Rina is na haar professionele loopbaan aan de slag gegaan als vrijwilliger in het woonzorgcentrum Ter Biest in Grimbergen. Daar maakt zij zich nuttig met hulp in de keuken en bij animatie-activiteiten. Ze helpt de bewoners ook om zich te verplaatsen. Rina is elke dag aanwezig in het woonzorgcentrum, ook in het weekend. Rina werd voorgesteld als kandidaat ‘Senior van het Jaar’ door het personeel van het woonzorgcentrum. Zij appreciëren dan oo enorm wat Rina dag in dag uit doet in Ter Biest. Daardoor kunnen zij meer tijd besteden aan de bewoners. Na de overhandiging van de prijs, een aquarel van één van de mooiste hoekjes van Grimbergen gemaakt door de kunstenaar Frans Verlooy, volgde nog een receptie.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise