Nieuwe uitbaters voor foyer CC

De foyer van het cultureel centrum van Strombeek-Bever heeft nieuwe uitbaters. Lennert (31) en Lobke Van Belle (34), broer en zus, openden er met ‘Cultuur Bar-Bar’ hun eigen zaak.

De overeenkomst met de vorige uitbaters van de foyer, de taverne van het cultureel centrum van Strombeek, liep onlangs af, waardoor op zoek gegaan werd naar nieuwe uitbaters. Broer en zus Van Belle zullen maandag vol goede moed beginnen aan hun nieuwe uitdaging, al is het horecawezen niet nieuw voor het duo.

‘Ik heb zeven jaar lang restaurant Den Antrekoot in Strombeek uitgebaat’, aldus de 31-jarige Lennert. ‘Een jaar geleden stopte ik met de zaak en ging ik als chef-kok in een restaurant in Grimbergen aan de slag. Maar de kriebels om opnieuw een eigen zaak te openen, keerden al snel terug.

Toen Lennert een tijdje geleden te horen kreeg dat de foyer van het CC Strombeek nieuwe uitbaters zocht, heeft hij dan ook niet lang getwijfeld om zich kandidaat te stellen. ‘We hebben ondertussen ook al een nieuwe naam.

De foyer zal voortaan Cultuur Bar-Bar heten. Voorts wordt de eetkaart uitgebreid. Zo zullen mensen hier voor onder meer een entrecote en vis terecht kunnen. Ook zij die een pannenkoek willen eten, zijn welkom. We zijn overigens elke dag open.’

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise