Culturele tocht opent nieuw seizoen CC Strombeek

CC Strombeek opent het nieuwe culturele seizoen op zaterdag 20 september om 20 uur met een gegidste culturele tocht op maat langs enkele verrassende plaatsen in Strombeek. 

‘Om het thema van onze cultuurgids ‘Goed gegidst’ door te trekken, bedachten we om het seizoen echt letterlijk af te trappen en te stappen met een gegidste culturele tocht, op maat van onze bezoekers’, legt algemeen directeur Wim Meert uit.

In kleine groepjes Ă©n met een persoonlijke gids zullen de bezoekers enkele onverwachte plaatsen in Strombeek bezoeken en zullen ze verrast worden met allerlei acts.

‘Omdat we het publiek vooral willen verrassen kan ik enkel al verklappen dat er een stukje stand-up comedy wordt gebracht, dat er werk wordt getoond van een zeer bekende Belgische topfotograaf, dat er een prachtige theaterinstallatie aanwezig is alsook een intieme dansvoorstelling.’

‘En dat allemaal op plaatsen waar het grote deel van het publiek wellicht nog nooit is geweest…’ 

Ook voor de 13 tot 16-jarigen werd een tocht op maat gemaakt. De MiXXit-jongeren zullen door niemand minder dan Sean D’Hondt gegidst worden. Nadien brengt Sean zelf live en speciaal voor deze jongeren enkele nummers uit zijn nieuwe muzikale project ‘Manoeuvres’. 

Na de tocht wordt er verder getoast op het nieuwe seizoen. In de foyer, die sinds 1 september nieuwe uitbaters Ă©n de nieuwe naam Cultuur Bar-Bar draagt, kan je op de sounds van ‘Vinyl on Wheels’ en ‘DJ Fluxxus’ ook een dansje wagen.

De ticketverkoop nam alvast een goede start. Er werden, nog voor het seizoen goed en wel van start gaat, 18.687 tickets verkocht en al 1.892 mensen kochten een abonnement.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise