Rode Kruis Grimbergen in de bres voor Filipijnen

Rode Kruis Grimbergen schiet de Filipijnse slachtoffers van tyfoon Haiyan te hulp. ‘Vele van onze Rode Kruis-collega’s op de Filipijnen zijn zelf ook getroffen door de ramp’, zegt voorzitter Lea Goris.

‘We storten dan ook meteen 500 euro op de rekening van Rode Kruis Vlaanderen ter attentie van het Rode Kruis in de Filipijnen.’

Daarna heeft het Rode Kruis ook 16 muntjesboxen staan bij verschillende  steunende winkeliers, bakkers, slagers en apothekers waarvan de inhoud integraal naar de Filipijnse slachtoffers gaat.

‘Verder zal ook een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van speciaal voor ons gemaakte kerstpensen naar het rampgebied gaan. Breng ons dus op de Grimbergse kerstmarkt op 7 en 8 december een bezoekje en koop zo’n overheerlijke verse kerstpens op een broodje’, roept Goris op.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise