Kinderhoogdag in Grimbergen

De provincie Vlaams-Brabant organiseert op zondag 13 oktober de ‘Kinderhoogdag’ in en rond CC Strombeek. Onder het mom van ‘cultuur op elke straathoek’ kunnen kinderen proeven van cultuur op minimaat.

Elk kind tussen 3 en 12 jaar kan, vergezeld van ouders, grootouders en iedereen die mee wil vieren, genieten van originele voorstellingen, zelf aan de slag gaan in een van de vele workshops, of verwonderd worden door de vele straattheateracts.

De Kinderhoogdag in Grimbergen vindt plaats van 11 tot 17 uur en biedt een gevarieerd programma. Op de agenda staan onder meer de voorstelling ‘Droomstad’ van De Dansers, ‘Baraque Future’ van Theater Tieret, de workshop ‘Groentenridders’ van Fideel en de slotshow ‘Vrije val’ van Cie KaO.

Meer info over het programma: www.kinderhoogdag.be/grimbergen

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise