Groen voert actie tegen verbreding Ring

Groen Grimbergen wil de omwonenden van de Brusselse ring wijzen op de gevaren voor hun gezondheid, indien de Brusselse Ring met enkele rijstroken wordt verbreed. Daarom werden  alvast flyers, affiches en petitiekaartjes gericht aan Minister-President Kris Peeters uitgedeeld op de markten van Strombeek en Grimbergen.

‘Een verbreding van de Ring brengt heel wat extra fijn stof met zich mee en zal de gezondheid van duizenden omwonenden ernstige schaden’, zegt Christophe Provoost, co-voorzitter van Groen in Grimbergen.

Groen roept de omwonenden dan ook op om hun stem te laten horen. ‘Laat de Vlaamse regering weten dat we onze gezondheid niet in gevaar laten brengen. Teken de ‘Keistof’-petitie van Groen, hang een protestposter aan je raam en neem deel aan de protestactie op 1 oktober.’

Meer info via http://keistof.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise