Plattelandscentrum Paddenbroek genomineerd voor een architectuurprijs

Het plattelandscentrum Paddenbroek in Gooik maakt kans op de prestigieuze “Mies Van der Rohe Awards 2024”, een Europese architectuurprijs uitgereikt door de Europese Commissie. Deze prijs beloont opmerkelijke architecturale prestaties over heelEuropa. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de ceremonie in mei 2024. Het is dus afwachten of Paddenbroek de prijs mee naar huis zal nemen. 

De gemeente Gooik gaf Haviland de opdracht om de bouwwerkzaamheden te coördineren. Sinds de opening in 2021 heeft het educatieve plattelandscentrum Paddenbroek zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke bestemming voor zowel de lokale bevolking als voor bezoekers en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. 

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws