Eindejaarsactie ‘Hier is ‘t te doen’ met prijzenpot van 1.000 euro

Om de lokale handelaars van Galmaarden extra in de kijker te zetten, plant het lokaal bestuur een opvallende eindejaarscampagne in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant. Met de ludieke slogan ‘Hier is ’t te doen’ willen ze alle inwoners duidelijk maken dat ze het niet te ver moeten gaan zoeken. Iedere klant die tussen 15 december en 15 januari lokaal koopt bij de deelnemende handelaars, maakt kans om een mooie prijs te winnen. In totaal biedt het lokaal bestuur een prijzenpot van 1.000 euro aan, te verdelen als volgt: 150 euro voor de eerste prijs, 100 euro voor de tweede prijs, 50 euro voor de derde prijs en nog eens 28 keer 25 euro. Deze prijzen worden aangeboden onder de vorm van een gemeentelijke cadeaubon om ervoor te zorgen dat deze opnieuw besteed worden bij de lokale handelaars. 

Bij elke aankoop zal de klant een invulkaartje ontvangen die ze nadien mogen deponeren in één van de inzamelboxen. Klanten kunnen ook digitaal deelnemen door een QR-code te scannen die zal uithangen bij de lokale handelaar. De lokale handelaars ontvingen al een brief om zich aan te melden voor de eindejaarsactie, dat kan nog tot 15 november via de gemeentelijke website

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws