Kort Galmaarden: Uitbaters El Faro vertrekken naar Spanje, café staat te koop

De beslissing om het eet-en praatcafé te verkopen komt er na grondige overwegingen bij eigenaars Danny en Nancy. “Na 10 jaar horeca en 30 jaar bouwwerken gaan we wat meer tijd maken voor elkaar”, klinkt het bij de uitbaters. “We zijn klaar voor een nieuw avontuur in Spanje waar we jullie hopelijk nog eens mogen ontmoeten. Of we ontmoeten jullie gewoon hier in de streek als we nog eens op bezoek zijn.” Ze willen dan ook iedereen bedanken dat de afgelopen tien jaar een bezoekje heeft gebracht aan El Faro. Door de stopzetting wordt er gezocht naar nieuwe uitbaters om de zaak verder te zetten. El Faro is gelegen op de Bosberg en was natuurlijk jaren gekend als fiets- en wandelparadijs. De verkoop ligt in handen van Qspot en staat momenteel op de website te koop voor zo’n 1.400.000 euro. Met zijn 850 vierkante meter vloeroppervlakte, kent de polyvalentie van het gebouw geen grenzen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het immokantoor op 02/532.31.11 of via info@qspot.be.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws