Gemeenschapswachten en politie slaan de handen in elkaar tegen foutparkeerders

Als bestuurder wordt er van je verwacht dat je de wegcode kent, en dus ook weet waar je wel of niet mag parkeren. Daarom slaan gemeenschapswachten en de lokale politie van Dilbeek de handen in elkaar tegen foutparkeerders. Door op de verkeerde plaats te parkeren, breng je niet alleen andere bestuurders in gevaar, maar ook zwakke weggebruikers. Bovendien hangt er een boete aan vast: 58 euro voor een overtreding van de eerste graad en 116 euro voor een overtreding van de tweede graad. Het is belangrijk om te onthouden dat parkeren of stilstaan op het voet- of fietspad verboden is, zelfs als het maar voor “twee minuten” is. Zorg er dus voortraan extra goed op waar je je auto parkeert.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws