Kort Dilbeek: Enquête gestart naar vraag pakjesautomaat Bpost

In samenwerking met Bpost wordt er in Dilbeek overwogen om enkele pakjesautomaten te plaatsen. De gemeente polst naar de vraag naar zulke automaten via een enquête op de website. In die enquête moet je aangeven in welke deelgemeente je woont en wat je van het idee van zo’n pakjesautomaat vindt. Als laatste wordt ook nog gevraagd om een eventuele locatie op te geven waar deze goed zou staan. Zo’n pakjesautomaat heeft 70 lockers waar je zowel pakjes kan ontvangen, verzenden en retourneren. 

Dankzij deze pakjesautomaten kan je als inwoner 24 uur per dag en 7 dagen op 7 je pakje afhalen. Ook zouden deze de lokale handelaars kunnen ondersteunen die hierdoor 24/7 bereikbaar doordat zij hun verzend- en ontvangstmogelijkheden na de openingsuren kunnen uitbreiden. Meer info vind over deze automaten kan je vinden op de website van Bpost. 

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws