Kort Dilbeek: Aanwezigen lockdownfeestje bedreigen politie

Een politiepatrouille stelde op zaterdagavond om 23.34 uur een feestje vast in een huis langs de Maalbeekstraat. Met akkoord van het parket werd de woning binnen getreden waarbij alle 11 aanwezigen geïdentificeerd en geverbaliseerd werden. Maar, tijdens de vaststellingen werden de politieagenten voortdurend beschimpt en bedreigd door de aanwezige feestvierders. Behalve 11 coronapv’s werd dan ook één pv opgesteld voor bedreigingen en aanmatiging van titel. Zo deed een aanwezige zich voor als een advocaat en een andere deed zich onterecht voor als politieambtenaar om de interventie te bemoeilijken. Bij een ander lockdownfeestje ging het om een bijeenkomst naar aanleiding van een huwelijk. De boetes van in totaal ongeveer 4.000 euro werden meteen betaald door de vader. De politie van Dilbeek laat weten dat ze blijft controleren op dergelijke feestjes.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws