Kort Dilbeek: 20.000 euro te winnen met Eindejaarsactie ‘Win in Dilbeek’

Door te winkelhieren bij de deelnemende handelaars maken alle klanten kans om één van de honderden prijzen te winnen. Per aankoopschijf van 10 euro ontvangt de koper tussen 7 en 31 december een genummerd deelnemingsformulier. Om mee te doen aan de trekking moet men de ontvangen nummers registreren op winindilbeek.be. Op die website vindt men ook de lijst van de 69 deelnemende handelaars terug. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke hoofdprijs ze graag zouden winnen. Zo valt er een elektrische fiets van Ohmega-Bikes, een Airco-installatie, een Dilbeekse geschenkbon en een bril of zonnebril van Optiek Trap te winnen. Als laatste kan er ook nog gekozen worden tussen één van de vijf winkelkarren ter waarde van 125 euro van Delhaize. 

De trekking vindt plaats op maandag 18 januari 2021. Grijpt men naast een hoofdprijs dan maak men nog kans op één van de honderden aankoopbons of Dilbeekse geschenkbons. In totaal zijn er voor ongeveer 20.000 euro aan prijzen te winnen.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws