Restaurants Atlantis en Rondenbos verliezen Francine

In het ASZ-ziekenhuis in Aalst overleed vrijdagochtend onverwacht Francine Couchie (62), mede-uitbaatster van de restaurants Atlantis (Schepdaal) en Rondenbos (Sint-Martens-Bodegem).

Francine was de echtgenote van Jean Peetermans, beter gekend als Jean Jansens, en de moeder van Thierry en Olivier Peetermans, die eveneens mee de beide restaurants uitbaten.

‚ÄėFrancine kampte al jaren met gezondheidsproblemen‚Äô, getuigt Jean Jansens. ‚ÄėZo had ze zware rugproblemen, onderging ze een open hartoperatie, was astmaleider en werd ook nog pancreaspati√ęnte. Dit laatste werd haar uiteindelijk te veel en de laatste zware aanval leidde tot een hartstilstand.‚Äô

‚ÄėOndanks haar zwakke gezondheid bleef ze steeds meedraaien in Atlantis, want tussen de klanten voelde ze zich thuis en gelukkig. Ze was een luisterend oor voor iedereen en stond altijd voor iedereen klaar.‚Äô

De begrafenis heeft plaats op zaterdag 22 augustus om 10 uur in de Rumolduskerk in Schepdaal.