Volksdansgroep Pajottenland viert 55 jaar

Vorig weekend vierde de Volksdansgroep Pajottenland onder het voorzitterschap van Lydia Ramadanov zijn 55 jaar met een twee daagse in het Savio Centrum in Dilbeek, met optredens van zijn eigen volksdansgroepen (Kadullen, volwassenen en senioren ), de volksdansgroep Senlima, de folkgroep ‘Donder in ’t hooi’ en vooral de bezoekende volksdansgroep Codruletul uit Cehu Silvanie i, Roemenië.

Op 19 augustus werden de verjaardagvierende Volksdansgroep Pajottenland  en de Roemeense Volksdansgroep ontvangen door het Dilbeeks gemeentebestuur.

Hierbij werd hulde gebracht aan Piet Walravens, stichter en erevoorzitter van Volksdansgroep Pajottenland, wiens ganse familie zich al die jaren volledig heeft ingezet voor die vereniging, en aan Hilde Maes, die ereburger benoemd werd in Cehu Silvaniei voor haar 28 jaar inzet als voorzitster van de NGO ‘Adoptiedorpen Roemenië.