Emma verder in Voice van Vlaanderen, einde verhaal voor Belinda en Laure (+ foto's & video's)

Het Pajottenland had vrijdag drie ijzers in het vuur liggen in de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen op vtm.

Van Emma, Belinda en Laure gaat echter enkel Emma nog verder in deze wedstrijd.

Belinda, de rockmama van Emma, zette een fraaie versie neer van ‘I Try’ van Pink. Ook coach Koen Wauters was lovend over de ‘drive’ waarmee Belinda op het podium staat.

Leuk was ook een filmpje uit de oude doos waar Belinda ooit, voor het programma ‘Alleen al het idee’, nog samen zong met Dani Klein.

Toch eindigt het verhaal hier voor Belinda, want het publiek koos in het team Koen voor Laura en Koen zelf nam als tweede kandidate Eva mee naar de volgende ronde.

In het team van Axelle Red werd Emma wel rechtstreeks door het publiek naar de volgende ronde gestemd. Met haar versie van KT Tunstall’s ‘Big Black Horse and A Cherry Tree’ bewees Emma ook vlot overweg te kunnen met uptemponummers.

Emma blijft ook duidelijk het favorietje van Axelle. ‘Je bent een magneet waar je gewoon wordt door aangetrokken. Pure therapie’, stelde ze.

Laure uit Dilbeek, eveneens uit het team Axelle, volgde onmiddellijk na Emma. Ze bracht naast een vrij goeie versie van ‘Sweet About Me’ van Gabriella Cilmi ook een gesmaakte choreografie, bijgestaan door ‘dansende landlopers’.

Een ‘natuurlijke swing en de klankkleur van een jazzzangeres’, oordeelde Axelle, maar de coach gaf uiteindelijk wel de voorkeur aan Dwayne. Ook exit dus voor Laure.